Ahhh, lief Plezantje

Daarnet Karma en Plezantje : ik sta in de tuin en neem mijn trui van een paaltje (waar hij werkloos hing wegens te warm), in mijn andere hand had ik al een lege emmer.
Mijn honden weten allemaal dat er iets te verdienen is met ‘spullen dragen’ dus meteen staan Karma en daarna Plezantje voor me : ‘ikke, ikke!’ . Karma was eerst, dus ik rol mijn trui in een behapbaar modelletje en geef hem haar, en onder aanmoediging (want ze durft er nog wel eens een potje van maken) gaan we richting achterdeur. Daar zet ik gauw de emmer neer terwijl ik – Karma aanmoedigend – met haar meeloop naar binnen richting koekjeskast, waar ze me haar vlekkeloos gedragen (letterlijk en figuurlijk) buit afgeeft. ‘Goéd zo, Karmaaaa!!!!!!’, en ik neem de koekjespot.

Zie ik plots achter me Plezantje verschijnen met de emmer die ik snelsnel bij de deur had achtergelaten, aaaahhhh, Plussie toch https://i0.wp.com/www.eenhondenleven.com/images/smilies/194.gif?w=750&ssl=1 .

Hovawart Plezantje van de Huppelhoeve draagt emmer
lieve Plussie, daar kan je alles aan vragen

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

2 gedachten over “Ahhh, lief Plezantje

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: