verwachte pups

5/8/23 : de pups zijn ondertussen al allemaal uitgevlogen (sinds einde juni), op het teefje Zennelietje na (die krijgt hier binnenkort haar eigen pagina).
Er zit geen nieuw nest in de planning.

1/5/23 : ondertussen zijn de pupjes geboren, zie het geboorteverhaal in mijn blog.

24/3/23 : 1 maand na de dekking van Plezantje, vervolgverhaal :

Meerkeuzevraag : rara, hoeveel honden zijn hier in beeld 😀 ?
– optie 1 : één
– optie 2 : niet te tellen

Antwoord : inderdaad : niet te tellen 😀 , Plezantje had net een echo en ze verwacht wel degelijk pups – verwacht rond 27/4/23.

—————————————————————————————————

27/2/23 : Plezantje van de Huppelhoeve is op vrijdag 24/2/23 gedekt door de Duitse reu ‘Carlos vom Schadendorfer Krug’ (HZD/FCI – vader Arnie Cerchovské hvozdy, moeder Vaya von Jesses Meute – HD A1, ED 0, DM N/N) en natuurlijk hopen we dat daar mini-Plezantjes van komen 😀 .
Zo ergens rond 24 maart gaan we voor een echo die dat hopelijk bevestigt.

Pupjes worden dan verwacht rond 27 april ’23, qua kleuren kan daarbij zowel zwart/bruin als blond.

ma Plezantje
pa Carlos
en ‘the making of’….

Heeft u eventueel interesse in een pup? Neem dan even contact op via mail :
inge.overmeire@kpnmail.nl , dan bent u welkom om langs te komen, zowel om kennis te maken met het ras (als u het nog niet kende) als met de bende Huppelhoevewartjes hier.
Voelt het van beide kanten goed en past een hovawart bij u dan kan ik u als u dat wil op de wachtlijst plaatsen : ik werk altijd met een wachtlijst op volgorde van aanmelden, dat vind ik het eerlijkste en prettigste voor de toekomstige hondenbaasjes omdat je dan meteen na de geboorte al weet of er een pup voor je bij is.

Onderstaande foto’s aanklikken voor groot formaat