SuperPlussie ‘aan het werk’

Eentje van afgelopen herfst dat nog ‘in wacht’ stond :

Plussie was weer een keer SuperPlussie vandaag ❤ : ik ging met de drie jongste (nu ja, Mafje is ook al 9 dus ondertussen ook al niet meer zo piep) vandaag weer een keer fietsen (hoerrraaa voor het milde herfstzonnetje!) en bij de grote fietsronde van 10km is er halverwege een stop aan een strandje waar ‘mijn huiskreek’ uitmondt. Het was vloed, dus voor de honden ideaal voor een verfrissingszwem in die kreekmonding, en in de herfstzon had ik mijn trui niet meer nodig dus ik legde hem even neer terwijl ik met de honden de golfbrekerhelling afging.

Ja, duhuhh, ‘even’, dat kwam niet goed natuurlijk, dus ik kwam er op de terugweg achter dat de trui eenzaam achtergebleven was 😑 .

Thuisgekomen ging ik onmiddellijk terug met de auto en nam Plezantje mee (omdat zij en Crunch niet zonder mijn aanwezigheid bij elkaar kunnen) en boven op de dijk aangekomen zag ik dat…..mijn trui niet lag waar ik hem verwachtte. Potver, al meegenomen tijdens dat half uurtje?

Dus de dijk af richting kreekmonding en Plezantje daalde de helling af richting kreek – ze wilde nog eens zwemmen dacht ik.

Maar neeeee, wát had mevrouw in de smiezen? Iets wat ik niet kon zien van waar ik liep : MIJN TRUI, die ze zomaar zonder dat ik iets zei of gezegd had opraapte en bij me kwam brengen!! Niet normaal, Plussie, ik wist al dat je slim was maar dit deed er nog een schepje bovenop 🥰 .

(De foto’s zijn natuurlijk van daarna thuis, en ik deed er ook nog een paar grappige bij van tijdens ‘the making of’ 😃 ).

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

2 gedachten over “SuperPlussie ‘aan het werk’

  1. Het zijn absoluut zeer slimme honden😉hoe je het draait of keert ,als “ze willen”,ze kunnen zich ook maar al tegoed van den domme houden, als het “hun”uitkomt😉

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: