13 huppel-portretjes – 3.5 week

reutje pyramideke
reutje teentjes
reutje puntje
reutje beentjes
reutje driehoekje
reutje mr. T
reutje dubbelflup
reutje balkje
teefje disguisje
teefje domblondje
teefje incognito
reutje koekoekje
teefje walrusje

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

10 gedachten over “13 huppel-portretjes – 3.5 week

  1. Ah, wat een goed nieuws, ik hoop dat Disguisje haar weerstand en snelle herstel van haar moeder geeerfd had! Want dan gaat het toch goed!. En ja wat een prachtige portretjes, een favorietje heb ik ook wel, maar ze zijn allemaal zo geweldig, dus “favoriet” is heel betrekkelijk..

    1. Oh jij neemt er twee?? *noteert : twee puppen voor Inge* 😆

      Puntje is ook één van mijn favorietjes, als ik een reutje zou aanhouden was mijn keuze al gemaakt – met de teefjes heb ik het veel moeilijker, die zijn erg aan elkaar gewaagd.

  2. Wat een snoezige fotos je zal ze allemaal zó meenemen, ben blij voor je Inge dat het goed gaat met de pups Relax heeft ze toch maar een goede basis meegegeven! Hopelijk herstelt ze zich snel. Knuffel voor haar.

  3. Allemaal even mooi, Dubbelflup vind ik de max en dom blondje mag er ook wezen 🙂 al is het dan maar de om de nestnamen. Best dat jij kiest voor de mensen Inge, het is anders onmogelijk!!! Het beste verder met Relaxje…

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: