Relax is vast…..

…..een kikker die als ik hem (haar) kus een keer in een mens zal
veranderen   .

Daarin doet ze me aan haar overgrootmoeder Spookje denken, die was ook zo slim dat het soms niet meer normaal te noemen was wat ze verstond en dat gevoel krijg ik ook steeds vaker met Relax.

Moet je dan vooraf weten dat Relax geen kwispelaarster is. Natuurlijk kwispelt ze wel eens maar niet dat haar kont inclusief staart meteen heen en weer vliegt als je er iets tegen zegt, absoluut niet.

Laat ik de bende gisterenavond binnen, staat ze me aan te kijken met zo’n franke smoel :
‘ik weet dat je een snoepje in je hand hebt,  (ik moet voor ze naar binnen gaan altijd Vonkje nog even laten plassen en neem dan een beloning voor haar mee) kom, zeg maar welk kunstje ik voor je moet doen om dat te pakken te krijgen   ‘ .

‘Nee, Relax, vanavond is er niks, ga weg’.

Ze blijft me ongelovig aanstaren – ‘hoe kan dat nu, als ik ‘s avonds een oefeningetje doe dan krijg ik toch een snoepje??’

Weer zeg ik zeer overtuigd dat er NIETS is voor haar maar ze wijkt geen millimeter, kijkt nog altijd even arrogant en ‘mooft’ geen millimeter.

Omdat ze daar maar zo hautain blijft staan kijken zeg ik vervolgens (zoals ik wel vaker prietpraat uitkraam tegen de honden…)  ‘ja, als je nu tenminste nog eens zou kwispelen!’ en WAT doet ze à la seconde : ze trekt het vriendelijkst denkbare gezichtje en kwispelt haar staart haast ‘uit de kom’…………!!!?

Tja, dan breekt toch echt je klomp hoor, ik snap er niks van .

haha, terwijl mijn baasje er niks van snapt laad ik mijn brein maar weer op, kan ik haar morgen weer laten schrikken 🙂

 

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

4 gedachten over “Relax is vast…..

 1. Ik geloof dat ik het al eens tegen je had gezegd bij het bekijken van foto’s.
  Relax heeft een oude geest 😀

  Ze heeft de tijd gehad om mensentaal te leren. 😉

 2. Ja, klopt, ik herinner me dat je dat al een keer hebt gezegd!
  Wel raar hoor, je weet (denk ik) wel dat ik niet zo van het ‘zelf invullen’ ben en dit soort dingen nogal nuchter bekijkt maar bij haar snap ik soms écht niet hoe ze aan die (taal)kennis komt.
  Spook was nóg erger op dat gebied – Relax zal vast haar ‘taallob’ geïmporteerd hebben 🙂 .

 3. ze heeft toch wel dat snoepje gehad, he?

  Ik denk dat suus alle kwispelgenen heeft georven dus relax kan er ook niets aan doen dat er voor haar niets meer over is 🙂

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: