Niet relaxe Relax

Dat beest is gek :piew: .

Ze is vanochtend opgestaan, heeft gegeten en hup, daarna het bos in en volop spelen met Vonkje : rennen, vliegen, vechten aan één stuk door tot ik na mijn ontbijt de paardenstallen ging doen – dan was het even een half uurtje pauze om wat paardensnackjes te scoren.

Daarna heb ik Vonkje even apart gedaan (Crunch wil NIET (met dubbele hoofdletters maar die hebben ze hier niet) met haar spelen en stopt dan ook metéén het spel met Relax als Vonk er haar toeter tussen steekt) en kon ‘Lax met Crunch aan de slag : ruim anderhalf uur gerend, gevlogen, gevochten enz.

Dan Vonkje er weer bij : weer spelen met Vonk, nu iets rustiger.

Dan ik na de lunch naar buiten : spelen met mij.

En sinds die tijd is ze alweer aan één stuk door aan het vliegen, rennen, hollen, vechten, springen met Vonk :80: . Het is nu halfdrie en ze heeft zowat een half uur niet gespeeld :piew: .

En toch denkt iedereen dat ze het rustigste hondje uit de duuzend is want van zodra ze in niet-speel-situaties komt is ze meer dan de relaxigheid zelve.

Heb ik er alweer eentje met een gespleten persoonlijkheid :tongue: .

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

2 gedachten over “Niet relaxe Relax

    1. Nee, geen denken aan, ze wil niks met haar te maken hebben. Ze is er niet boos op, doet niet vervelend zolang Vonk haar met rust laat maar behandelt haar verder als lucht en als Vonk komt slijmen of probeert te spelen snauwt Crunch haar weg en gaat er zelf ook vandoor.
      Tja, wij hebben als mens de discriminatie niet uitgevonden hoor :mrgreen: .

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: