Vonkje en Relaxje in the picture – letterlijk.

Met Vonkje heb ik nu hetzelfde als wat ik met eigen puppen altijd heb, maar dan omgekeerd : hoe meer info je over je puppen krijgt hoe leuker maar dit keer ben ik dus degene met de pup en is het de Budapestse fokster Saci die nagelbijtend op nieuws zit te wachten 😀 .
Daar moest ik dus nodig wat aan doen – in de foto’s zwom ze al zowat maar een Vonkende Vonkjescompilatie had ze nog niet gekregen, bij deze zet Vonkje dus haar beste pootje voor :

 

En terwijl ik toch zo’n steengoede ‘cineaste’ ter plaatse had mocht Relaxje ook nog een keer uit de kast :

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

2 gedachten over “Vonkje en Relaxje in the picture – letterlijk.

    1. Heb je goed gezien, Nettie 😆 !
      Haha, ja, hier volgen ze altijd rechts doordat ik met mijn ‘leeuwenpootje’ (is mijn linkerhand) niet genoeg kan om ze te kunnen dirigeren bij ‘gewone’ wandelingen dus ze zijn het helemaal gewend om rechts te lopen 😉 .

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: