de laatste Setteloodjes

Die zijn nu zo ongeveer aangebroken, wist Sette me deze morgen te melden. Daar hoefde ze niet veel woorden aan vuil te maken, het was haar meteen aan te zien dat haar weeënmotortje aan het proefdraaien was/is. Van zodra ze buiten was begon ze over het erf rond te dolen, op zoek naar een geschikt ‘hol’. Eten wilde ze nog graag, maar ook daarna vond ze geen rust, ze bleef maar rondlopen, heel erg in slow motion en met een erg in zichzelf gekeerde blik : ze is er wel, maar tegelijkertijd ook niet.

Deze namiddag is ze dan begonnen met de immobiliënwerkzaamheden – hoe perfect haar kraamverblijf op mijn slaapkamer ook mag zijn : ze moet en zal zelf een hol graven, niks zo goed als zwangerschaps- en bevallingsgymnastiek als het graven van een goed hol – mensen weten niet wat ze missen 😛 .

Theoretisch mag de bende er vanaf vandaag uit – te voelen aan hun fitnessoefeningen zijn ze daar stilaan ook helemaal klaar voor, je ziet ze geregeld proberen of ze niet eigenpotig een gat door Sette’s arme buik kunnen stampen, het plafond en de muren beginnen hen duidelijk in de weg te
zitten .

Zo, dit was vast de laatste pre-pupjes-update, hopelijk heb ik bij mijn volgende berichtje spannend nieuws te melden…!

zo lijkt mijn buikje nog mee te vallen....
...maar dit heeft dan alweer meer ballonproporties, mijn kinders lijken verdorie wel allemaal in mijn máág te zitten ipv. in mijn baarmoeder 🙄 .

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

2 gedachten over “de laatste Setteloodjes

  1. Tja, vertel mij wat 🙄 🙄 🙄 …….

    Ik heb Sette al verteld dat, als ze er niet tussen dit en 24 uur aan begint, ik een pletwals laat aanrukken, zal je eens zien hoe snel ze weer smalletjes wordt 😈 .

    Op het ogenblik ligt ze weer te slapen naast de werpkist, in de slaapkamer. Ze is nog steeds de absolute rust zelve, maar ziet er niet meer gelukkig uit.

    Met zo’n buik, zou ik ook niet zijn – de arme 😕 .

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: