haar eieren zijn aan het springen

Ofte : ze heeft haar eisprong :mrgreen: . Progesteron vanmorgen 4,10 – om deze tijd kan dat al 5 of meer zijn dus : de toekomstige pupjes beginnen zich stilaan uit haar eierstokken te wurmen 😀 .
Bij honden gaat het dan zo dat die eitjes eerst nog een paar daagjes moeten rijpen – een beetje het camembertkaas idee – en dan pas zijn ze klaar voor bezoek  🙂  .

Morgen kunnen we dus nog niks gaan zoeken bij de reu maar woensdag gaan we echt op pad – god geeft dat de wegen dan (zoals wel werd voorspeld) geen ijspiste zijn 😮 .

We staan dus gepakt en gezakt, hebben morgen nog een dagje respijt en krijgen dan 3 drukke en vermoeiende dagen – het vermoeiende is voor mij en het drukke voor Sette 😈 .

yesyessss, ik mag naar mijn lief!!!

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

4 gedachten over “haar eieren zijn aan het springen

    1. Vanaf vandaag begint ze ook Kwiebus te stalken en die is daar voorlopig nog niet van gediend 👿 . Weet zij veel dat haar over enkele dagen het prachtigste lief uit duizend te wachten staat, ze zou Kwiebus meteen geen blik meer waardig keuren 🙂 .

  1. Ze smelten de kazen!!! Oh nee, dat dus juist maar niet…

    Het gaat voorspoedig zo te lezen….prima volgens het boekje. Ik wil jullie een behouden reis wensen en een buik vol zygote-tjes bij thuiskomst!!

    But remember…safety above all !; dus rijdt voorzichtig!

    Op naar het prachtigste lief uit duizend.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: