Sette komt stilaan op kruissnelheid

Of tenminste : toch haar hormoontjes. Af en toe moet er al eens geflirt worden met Kwiebus (die ocharme balletjesloos is en pas interesse krijgt als madame op haar topdagen is), staart draait al een beetje weg als iemand van de honden interesse betoont in haar derrière en haar eerste hormonencheck gaf aan dat haar progesteron stilletjes bergop gaat : ze zat gisteren op 1,47 en morgen mag ze (of liever : moet ze 😈 ) weer een prikje in haar poot om haar vorderingen terzake te checken.

Ik gok dat ze morgen ergens rond de 5 hangt en dat zou dan inhouden dat we woensdag vertrekken………en joepie, wat zijn de weerberichten dan goed 😡 : ik kan blijkbaar kiezen tussen sneeuw of zware ijzel dus ik heb
er moed op hoor 😕  …..

mijn naam is haas en ik weet nergens van 😎

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: