zo, alles is in kannen en kruiken

….tenminste, dat hopen we dan maar 😀  .

Vier dagen, 2 lange autoritten, een sightseeing van het ronduit prachtige Praag en 1 volledige en 3 halve dekkingen later zijn we terug uit Tsjechië!

Woensdagochtend togen we op stap en ondanks de vreselijkste weersvoorspellingen (ijzel, sneeuw) geen drupje neerslag gezien, geen ijsplekje en geen metertje file  .
Ginds om 17.30u aangekomen en diezelfde avond nog Sette aan haar lief voorgesteld : nououou, zij zag hem meteen zitten – hij moest van bovenin de tuin via een hek en daarna een trap naar een sneeuwvrij binnenkoertje worden gelaten maar madame stond hem al bovenaan de trap op te wachten :  ‘ pak mij  !!!! ‘

Alleen dat laatste viel aanvankelijk een beetje tegen. Hij had wel interesse, maar nou niet meteen zodanig dat hij er kapot van was. Sette stond als een huis maar hij kwam in eerste instantie niet veel verder dan wat gehups, nog niet op een manier die overliep van enthousiasme. Pas toen zijn vrouwtje zijn kont wat ondersteunde prikte hij raak en hebben ze zo’n 5 à 10 minuutjes gehangen, goede start van de Tsjechiëdriedaagse dus  .

Wat volgde op donderdag en vrijdagochtend verliep iets moeizamer :
‘s anderendaags was zijn interesse eerder gekrompen dan gegroeid (en zijn ter zake doende benodigdheden evenzo 😛 ) – zijn baasjes stonden er helemaal verbaasd en beteuterd bij te kijken want dit waren ze helemaal niet van hem gewend.

Met wat (letterlijke) ondersteuning is het die dag tot een vermoedelijke dekking gekomen – geen idee of er toen daadwerkelijk Tsjechjes naar binnen zijn gezwommen. Hij deed vreselijk zijn best, Sette piepte en hij hing daarna even zo   op Sette’s rug, maar toen hij er dan van afkwam zat hij niet vast én was zijn zaakje alweer netjes opgeborgen.

Ook ‘s anderendaags was het van hetzelfde laken een pak : Sette sloofde zich ondoenlijk uit, heeft zowat de olympische gouden medaille gewonnen voor ‘om het beste staan en je kont onder een reuenneus duwen’, Ulsan was ook weer geïnteresseerd maar alweer op een wat luie manier – heel Sette’s striptease maakte niet echt veel in hem los 😛  .

Na hen eerst een uurtje te hebben laten aanmodderen wilden we vlak voor ik zou vertrekken nog even proberen te helpen met hetzelfde resultaat als de dag ervoor : hij wipte even goed door, hing alweer even zo   op haar rug, stapte af en that was it. Sette gilde daarna wel zowat heel Praag bij elkaar, de brandweer rukte bijna uit   . Dat is zo haar manier om te zeggen dat ze het heel erg leuk vond, de slet :mrgreen: .

Maar goed, madame is dus minstens één keer goed gedekt en als de timing correct was zijn zich hopelijk nu as we speak kleine Tsjechjes aan
het vormen 😀  .

Natuurlijk kan toekomstige paps hier in dit verhaal niet ontbreken – zijn volledige naam is overigens Ulsan Gasko Prim :

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

4 gedachten over “zo, alles is in kannen en kruiken

 1. Zo, dus de reis zit erop nu maar hopen dat het raakt is geweest.
  Spannend tijd komt eraan.

  Was dit de reu van de clubmatch van de HCN
  Daar viel ik toen alvoor daar liep i.i.g een reu die ik mooi vond.
  Maar die is 2e geworden op de match volgens mij.
  Nou als het hem niet is dan lijkt hij er verdomd veel op.

  1. ja-ah, Atie, daar lijkt hij niet alleen op, dat ís hem ook 😀 ! Het leuke is dat ik hem al ‘eeuwen’ bij mijn favorieten had staan (maar de baasjes nog niet had gecontacteerd) en er op de HCN weer compleet voor viel zonder zelfs te weten dat hij het was 🙂 . Pas toen ik de catalogus nakeek zag ik dat ik twee keer verliefd was geworden op dezelfde reu dus toen heb ik de knoop meteen doorgehakt!

 2. Zag wat typfouten in de haast in mijn vorige stukje.
  Dan is het geen toeval meer Inge.
  Dan heeft het zo moeten zijn.
  Hij heeft gewoon een lieve kop(ogen zeggen mij wat meestal)

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: