Sette houdt ons in spanning

Nooit is een hond haar kont zo interessant gevonden als de laatste dagen die van Sette : ze moet namelijk loops worden en weigert dat voorlopig 🙂 . Haar motortje loopt duidelijk wel al warm : er wordt gemarkeerd bij het leven en de andere honden zitten regelmatig met hun neus in haar derrière om de evolutie van één en ander te checken maar madame ziet geen reden tot haast en loopt hier nog onbezorgd fluitend rond . Dat ik hier vanalles moet regelen tegen dat ‘le moment suprême’ daar is zal haar worst wezen, maar mij niet . En dat geregel is niet niks want haar lief woont zo maar eventjes 900 km verderop, dus daar fiets je niet zomaar eventjes heen…

Tja, of ik me er nu zenuwachtig rond maak of niet dat zal haar hormoontjes vast niet harder laten werken dus meer dan elke dag even checken of er nog geen leven in de brouwerij is kan ik niet. Ondertussen ken ik de weg naar haar lief zowat van buiten, heb ik alles geregeld om vrij te kunnen nemen op het werk, heb ik (bijna) alles rond de oppas van de thuisblijvers geregeld, winterbanden besteld, lijstjes aangelegd enz. enz. enz…..

Nee-eeh, ik ben er verder echt niet mee bezig hoor 😛 .

Zeg, je gaat me toch niet opjagen hè?

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

2 gedachten over “Sette houdt ons in spanning

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: