ahahaha, wat een stomme Crunch

Wat een dom ding is ze soms toch ook  :mrgreen:  .

Gaan we net de paarden voeren en één van de ritueeltjes is dan dat ik twee speeltjes meeneem voor als we terugkomen : ééntje voor Attack en ééntje voor Sette en Crunch waar ze dan samen kunnen aan trekken en sleuren.

Daar heeft Crunch dan nog een sub-ritueeltje aan gebreid : als (op de heenweg) het hele spul al voor me uit loopt de oprit op komt zij terug aangestoven en komt dan al één van die speeltjes opeisen : daar moet ze dan even snel (en dat gaat súpersnel!) een oefeningetje voor doen en dan gooi ik dat speeltje ver achteruit weg – het liefste wil ze dan dat van Attack want dat is juist haar grootste lol : dat ze dan terug aan kan komen stuiven voorbij Attack om er dan triomfantelijk mee op de hooistapel te verdwijnen  .

Daarnet ging het dus net zo en ik wilde haar als oefeningetje even in zitvoor laten komen, maar het moest iets moeilijker dan normaal : ik stond met mijn rug in haar richting toen ik het vroeg.

Gaat dat stom beest toch wel achter mijn rug met haar neus in mijn kont zitten prikken zeker  ?!

ahaha, dat was lachen hè 😛 ?

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: