pepermafje

Gisteren had Mafje een heel vat peper op vrees ik, tsssss, van ‘s ochtends tot ‘s avonds was het van :Q: en :cheer: en  . De hele voormiddag was ze druk aan de speel met afwisselen Relaxje en Vonkje zodat ik haar kort na de middag toch even moest opsluiten omdat ik later in de namiddag had afgesproken om ergens met haar te gaan wandelen dus ze moést even rusten.

Dat wandeluurtje heeft ze de hele tijd achter tante ‘Tackje en oma Sette gerend dus ik zag in gedachten al een helemaal voor pampus liggend Mafje ‘s avonds.

Niets van dat alles natuurlijk : toen we na thuiskomst de paarden gingen voeren kriebelde het alweer heel erg want ze moést weer even het draad controleren : zou er daar op die plek ook stroom opzitten…..? :schrik: Euhh, ja dus, Mafje :schrik: :schrik: :blauwoog: !! Ik hoorde het knetteren tot waar ik stond 20 meter verder en arm Mafje vloog gillend en kermend richting huis, ‘Laxje bezorgd achter haar aan…… :oeps: .

Dacht ik dat dat haar wel even tot bedaren zou hebben gebracht dan was dat helemaal fout gedacht : 10 seconden later kwam ze alweer aangerend, helemaal kwispelend ‘baasje, baasje, wat ik nú toch heb meegemaakt, niét normaal :goeie: !’

Nee, Mafje, zeker niet normaal, zoveel is zeker :piew: :mrgreen: .

Maar dan zou ze ‘s avonds binnen toch wel als een blok in slaap vallen hè?…………..Uhhhhh, nee dus – het lag vast aan die stroomstoot die ze gekregen had maar ze was weer helemaal opgeladen en ging nog maar een uurtje aan de speel, ten bewijze daarvan onderstaande foto’s.

En blijkbaar werkte de peper deze morgen nog want toen had ze vrees ik een circusoptreden ‘degenslikken’ georganiseerd : ik had lege flessen buiten gezet om die daarna naar de glascontainer te brengen en daar had mevrouw er blijkbaar eentje uitgekozen. Kwam ik achter toen ik haar toevallig op iets zag kauwen en het gelukkig toch even wilde checken : liep dat stomme beest verdorie op een grote glasscherf te knabbelen :80: :schrik: ! En zag ik daarna dat ze er al een hele poos zoet mee was geweest want er lagen al overal stukken scherf pfffff, Maf, ik geloof toch dat die warmtelamp je destijds niet alleen half gekookt heeft maar ook een kronkeltje in je hersenen heeft achtergelaten :piew: !

Moeten we weer op de foto, baasje? Haast je want ik heb niet veel tijd hoor

Afbeelding
Ik moet verderspelen natuurlijk, ben nog helemaal opgeladen :jump1:

Afbeelding

Beer, jij moet er ook aan!

Afbeelding

En bal, jij ook

Afbeelding

Hoe oor, wat oor, waar oor?

Afbeelding

Ik word stilaan moe, hoe zou dat nu toch komen :scratch: ?

Afbeelding

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

6 gedachten over “pepermafje

  1. Hahaha mooi omschreven en zeer leuk! Buster is exact zo haha. Doerakken! Dan denk je nou NU zal hij wel moe en voldaan zijn toch?! Maar nee, gaat weer lekker verder huppelen plagen etc. 😉 mooi wel hè !

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: