Crunchje, the supernanny

Het is echt té schattig om ‘supernanny Crunchje’ bezig te zien met zusje Relax, niet normaal hoe dat er dag in, dag uit aan toe gaat. Letterlijk alles mag dat kleine mormel : wild spelen, rollebollen, bekvechten, komen aanrennen en boven op Crunch ploffen als die slaapt, haar neus in haar etensbak steken als ze nog niet klaar is met eten, kortom, alles dus 😆 .

Dat heeft voor mij wel zijn voordelen : ik besteed Relaxje uit aan Crunchje voor alle bezigheidstherapie en als ik tijd heb kom ik uit de kast : ik heb het zelden zo makkelijk gehad met een pup en geniet dus met volle teugen :mrgreen: . Ook om hen bezig te zien is prachtig, daar kan de mooiste film of de meest onderhoudende televisie niet tegenop.

In dit filmpje krijgen jullie daar een beetje een idee van – stel je dit dan voor in alle mogelijke versies en met alle mogelijke variaties en dan heb je een beeld van hoe het er hier aan toe gaat – vooral ‘s avonds, want dat is dé puppytijd bij uitstek natuurlijk 😛 :

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

7 gedachten over “Crunchje, the supernanny

 1. Wat een heerlijk speelzusje!
  Toch gaf Crunch wel even een hele kleine correctie geloof ik toen Relaxje wat al te driest werd.
  Je hebt een supernanny getroffen 🙂

  1. Oh jawel, ze wordt wel af en toe op de grenzen gewezen, Crunch laat zich wel als speelpop maar niet als voetveeg behandelen :mrgreen: .
   Relax was daar bezig met hard in haar staart te bijten 😆 .

  1. Ze is inderdaad echt super, die twee zijn gewoon verslaafd aan elkaar :mrgreen: .
   Gelukkig is Relaxje baasgericht genoeg om ook mij nog wel leuk te vinden (duhh, wie zou mij nu ook niet leuk vinden 😆 😆 ?) – met een wat meer onafhankelijk karaktertje zou de liefde tussen de twee zussen niet helemaal ideaal zijn geweest….

 2. Ja, dat riscio loop je bij hovawarts natuurlijk sneller. Zeker in een flinke roedel. Fijn dat ze toch wel baasgericht is al van zichzelf, want die ballen, die gaan het denkelijk niet worden 😉 en het zou intens zonde zijn als je de dames moest gaan verbieden wat zo natuurlijk komt om baasgerichtheid te trainen.

  Maar zeg nooit nooit :mrgreen: (qua ballen).

  😀

  1. Als het er bij ééntje in zou kunnen zitten (die ballen :mrgreen: ) dan wel bij haar want ze is ontzettend speeltjesgericht en als iets beweegt MOET ze het hebben.
   Maar iets wat je weggooit valt daar meestal nog niet onder, want dat ligt na 2 seconden stil 🙁 .

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: