uhhhh, Relaxje…..???

Gaat dit niet wat ver   ?

Ik heb hier al heel wat puppen meegemaakt en al allerlei variaties in zindelijkheidstraining voorbij zien komen, maar dacht ik het meeste wel al gezien te hebben, heeft Relaxje daar toch nog een behoorlijk extreme variant op bedacht.

Laatste zusje en broertje zijn sinds zondag weg, dus sindsdien draait Relaxje mee als een volwaardig roedellid, inclusief ‘s avonds naar binnen enz.

Nu was me bij Relax al sinds heel jong (zo’n weekje of 4) opgevallen dat ze zindelijkheid hoog in het vaandel droeg (toen al ging ze zelfs voor een plasje al helemaal de tuin uit naar het bos) dus ik had goede moed dat ik het deze keer makkelijk zou hebben met haar maar gisterenavond zat ik toch eerst zo  en daarna zo  :

Ze was ongeveer een uurtje binnen toen ze bij de voordeur ging staan, ik snel met haar naar buiten, meteen een plasje, keurig meisje!

Maar ruim een half uurtje later liep ze hier in de buurt van de computer, bij het grote raam die tot zo’n halve meter van de grond af komt. Ze piepte wat (maar ja, ik dacht dat ze zich wat verveelde) en liep wat rond tot ze plots besloot dat ze in de (hele brede) vensterbank wilde springen of klimmen – maakte haar niet uit, als ze er maar in kwam (wat natuurlijk niet lukte voor die mislukte
wawa :mrgreen: ).
Dus ik nog even ‘nee’ gezegd, wat verstrooid verder computerend toen mijn hersenen plots op de achtergrond toch nog in die mate verder bleken te werken dat me plots iets ging dagen :  piepen, in de vensterbank, raam –>  bos…….uhhhhh, zou ze misschien naar buiten willen   ?

Neem ik haar mee naar buiten en rent het kleine ding in een streep naar haar wc-hoekje om daar opgelucht een dikke drol te draaien   .

Mwoahh, dit was nu een versie die ik bij een uk van 8,5 week nog niet had meegemaakt 😆  .

alles kits, baasje 😀 ?

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: