de kogel is hier door de kerk :

…Relaxje blijft 😀 !! Nu was die kogel er eigenlijk al 2 weken door hoor, ik kan me niet herinneren dat ik het ooit zo makkelijk heb gehad bij de keuze, ook nooit een pupje gehad die al zo vroeg zoveel van haar karaktertje liet zien. Wie komt er nu bij om een pupje van 1 dag oude het nestnaampje Relaxje te geven tenzij er iets is met dat pupje dat deze idee helemaal uitstraalt? Haar motto was en  is : ‘niet zeuren, maar doen – rrrrelaxxxx mannnnnn  !!’ .

Dus ze houdt ook haar nestnaampje : Relaxje blijft Relaxje :mrgreen: . Slaat zeker niet op het feit dat ze zo rustig is (oh nee  ) maar wel op de relaxe manier waarmee ze tegen de dingen aankijkt.  Kan me niet herinneren dat ik haar ooit heb horen piepen, ‘piepen dat is voor watjes’ denkt ze. Krijsen dat ze uit de ren wil, jaaaa, dat kan ze weer wel natuurlijk want buiten valt véél meer te beleven dan binnen!

Je hoort het al : ik ben helemaal, totally, hoteldebotel in love, vind het nu al jammer dat ze over enkele maanden weer puppie-af is, ik zou de tijd tijdens die eerste fase gewoon af en toe stil willen kunnen zetten 🙁 . Vorige week paste ze nog in mijn hand, nu heb ik al twee handen nodig, over een paar maand kan ik haar niet eens meer optillen (erggggg 🙁 !!) en nog een aantal maanden later is ze alweer volwassen……

Maar goed, we gaan nú genieten met volle teugen, wordt vast niet
moeilijk 😀 😀 😀 !!

En dan nog even een Relaxjes-impressie :

hoi, baas 😀 !
yesyessss, het leven is leuk 😆 !!
ik wil niet lastig doen hoor, zus, maar ga toch maar liggen 😈
hier ben ik : Relaxje van de Huppelhoeve 😛 !

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

4 gedachten over “de kogel is hier door de kerk :

  1. Schitterende pup, Inge (de rest trouwens ook hoor !) Ze is beslist fotogeniek ;o)) Héél véél plezier ermee, met deze nieuwe Van de Huppelhoeve meid.

    groetjes,
    Hilde

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: