‘tante’ Crunchje is smoorverliefd…

…op de pupjes 😀 !

Tot midden vorige week vond Sette dat er nog geen enkele hond bij haar ‘gouden kindertjes’ mocht, alles moest weggestaard,  -gegromd en -gejaagd, ook de kat Meneerke moest zich niet in de buurt van het tuinhuis wagen – alleen mensen waren welkom, daar was (is) ze heel gerust in.

Maar donderdag vond ik het wel tijd om even te helpen daar verandering in te brengen : Crunchje lag al dagen helemaal verlekkerd naar de pupjes te kijken maar hield zich strikt aan het verbod van mama Sette – 1 keer had ze dat niet gedaan en dat speet haar meteen .
Dus Sette even apart gezet en zodra Crunchje dat doorhad zat ze helemaal
zo  :  ‘pupjes, pupjesssssssss, kommmmmm, bij tante Crunchje 😀  !’

Zo voorzichtig als ze er mee was en zó lief, het was echt schattig om te zien. Natuurlijk hebben we daar een filmpje van gemaakt want ik kan het nooit zo ontroerend uitleggen als dat je het zelf te zien krijgt :

ik ga meestal nog liggen bij de pupjes want die zijn zó klein, ze vinden me vast een reus anders 😀

En dit is hier het filmpje met lief, lief Crunchje.

Ondertussen is Sette er ook gerust in dat Crunchje alleen maar heel leuk is met haar kindertjes dus heeft ze nu ook haar ‘officiële toelating’  :mrgreen: .

Kwiebusje ging vandaag echter een stapje te ver : ik zette het eten neer voor de puppen (dan staat mama Sette altijd te ‘supervisen’ :mrgreen: ) en ging de deur openmaken om ze er op af te laten vliegen maar ondertussen was Kwiebus achter mijn rug naar de voerbakjes geslopen……………..ik kreeg echter zelfs de kans niet om hem weg te jagen, Sette pakte hem meteen vakkundig aan 😈 😈 .

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

3 gedachten over “‘tante’ Crunchje is smoorverliefd…

  1. Een zalig filmpje! Hoe voorzichtig, met die kleine achterwaardse sprongetjes 😀
    En ze heeft nog geen idee dat één van die heerlijke pupseltjes nog héél lang bij haar blijft. Wat zullen ze een lol krijgen samen! Wie wil er nu niet zo’n lieve grote zus?

  2. Ja, en nu begint Sette er stilaan ook mee te spelen 😀 . Zij oefent hen vooral in hun eerste les etiquette : ‘hoe je onderdanig te gedragen naar mama’ :mrgreen: . Ze worden voorzichtjes bij het kopje gepakt en dan gaan ze meteen braafjes op de rug onder het moto ‘mama is heilig’ 😛 .

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: