Attack is zwaar telepathisch

Pffff, wat hier deze week gebeurde daar begrijp ik dus echt geen snars van 😯 . Ik schets even de omstandigheden :

Na het vorige nest had ik hier nog een paar puppyspeeltjes liggen – van die rubberen dingen met een vanillegeurtje aan. Heb ik blijkbaar rare honden want ik neem aan dat, gezien bijna alle speeltjes die geur krijgen, het wel zo zal zijn dat het dan beter verkoopt? Nou, ik kan ze maar beter laten waar ze zijn want hier zijn ze anti-vanille, zeker Attack, die heeft zowat twee jaar geweigerd ook maar iets met die puppyspeeltjes te doen.
Maar ik had er dus toch een paar gekocht voor de pupjes toen en die lagen ondertussen al zo’n twee jaar quasi onaangetast ergens op het erf : een blauw rubber ringetje op een muurtje bij de mesthoop en  een paars net-achtig balletje een paar metertjes naast mijn oprit, tussen de struiken.

Zie ik dat ringetje op het muurtje liggen en denk ik hardop (klets dus tegen mijn honden :razz:) dat het met Sette’s kindertjes in de planning toch stilaan tijd wordt om de puppyspeeltjes weer te verzamelen.

Geen van mijn honden antwoordt, dus ik ga ervan uit dat ze het niet begrepen hebben 😎 .

Maar dan : we lopen allemaal een paar metertjes verder, richting huis, en ik zie een paar meter verderop een tennisbal liggen – iets waar Attack normaal zowat een moord voor pleegt – dus ik zeg ‘vooruit, Attack, pak het balletje!’ – iets wat ze evengoed verstaat als wanneer ze tegen mij zouden zeggen : ‘vooruit, Inge, pak dat miljoen (euro) daar maar’  😈 .

En wát gebeurt er 😯 ?? Attack gaat inderdaad iets halen, ja, maar niet haar balletje dat zowat recht voor haar pal in het zicht ligt. Nee, ze duikt de struiken in en……komt te voorschijn met het paarse puppenspeeltje………..euhhhhhhhhhhhh 😯 😯 ??

Daar staat mijn verstand dus bij stil .

dat was even schrikken hè, baasje 😆 😈 ?

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

2 gedachten over “Attack is zwaar telepathisch

  1. Wat een grappig verhaal. Ze zal je dan toch eerst echt wel begrepen hebben.
    Hier zijn ze trouwens heel erg “anti-vanille”. 🙂 Ik koop dan ook niets meer waar ik niet zelf aan kan ruiken en sta in de ‘hondenwinkels’ aan alles te snuffelen (zo hond, zo baasje?). Draagt het een ranzig rubbergeurtje, dan is het zijn geld waard :D.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: