de volgende stap : het in werking zetten van de melkfabriek

Ze is er vroeg bij : net 7 weken drachtig en de fabriek draait al proef. De tafel zal al ruim gedekt staan als haar kotertjes over twee weken naar buiten komen gewandeld, da’s alleen maar positief natuurlijk  .

Verder heeft Sette nog nergens last van, ze verbouwen voorlopig haar buik nog niet echt – het zijn voorlopig nog maar wat lichte brave schopjes. Dat wordt over een dagje of 10 wel anders, dan worden ze zó beweeglijk dat je je afvraagt hoe het kan dat ze niet naar buiten komen geplopt – het worden dan eerder gangengravende mollen .

Nog even een updateje van de melkfabriek-met-inhoud, je herkent er Sette amper in maar neem het van me aan : ze is het wel 😆  :

jaja, baasje heeft makkelijk praten dat ik nergens last van heb, zíj zit wel niet met haar buik vol schoppende tsjechjes 🙄

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: