diepvries?? hebben wij niet nodig…

…dixit Crunch 😎 .

Tenminste, dat maakte ze me deze ochtend toch duidelijk.

Ik had vorige week een nieuwe diepvriezer gekocht (wat een aderlating 😕 ) en die zouden ze deze voormiddag leveren. Omdat ik niet meteen standaard woon (huis tussen de bomen – amper zichtbaar –  lange oprit, hek op slot omwille van de honden maar mét bel) had ik – om verwarring over niet-thuis-zijn te vermijden – een berichtje geschreven op een dikke kartonkaart en dat opgehangen aan mijn hek : ‘levering diepvries –> bel hier –>’ .

Simpel maar effectief – dácht ik. Maar ik had zonder de waard gerekend, en de waard in deze was natuurlijk…..Crunch 🙄 .

Deed ik deze ochtend zoals altijd de paardenstallen, liep daarna weer met hondjes richting huis en plots viel mijn oog op iets leesbaars, ‘vries’ stond erop. VRIÉS, wat ligt dat hier ptvlkffie te doen, hoort dit niet bij ‘diepvries‘ 😯 ?? En hoorde dat niet aan het hek te hangen??

En ja hoor, hier en daar over de oprit verspreid vond ik nog stukjes van mijn goedbedoelde boodschap, en om de spijlen van het hek :   ……  een leeg touwtje 🙄 .

Tja, begrijpelijk natuurlijk, als je als jonge hond niks anders te doen hebt dan te spelen met 4 andere honden en als je – arme jij – maar een hectare de ruimte hebt inclusief een stuk bos, ja, dan moet je toch iéts verzinnen om jezelf bezig te houden dus dan trek je toch gewoon berichtjes door de hekspijlen heen en versnipper je die 😛 ?

Maar mijn wraak was natuurlijk zoet : die diepvriezer moest en zou er uiteraard toch komen dus was de oplossing snel gevonden : het hek open en de hondjes achter slot en grendel 😈 .

Is ze weer over mij aan het roddelen, ja? Toch niet over die diepvries zeker?

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

2 gedachten over “diepvries?? hebben wij niet nodig…

  1. Heel goed, Crunch, zet het vrouwtje maar flink aan het werk, haha. wat een truttekop is het ook, he. Je kan het zelf zo gek niet bedenken of ze hebben het zelf al uitgevoerd.
    Die foto… Het is exact Fien!

  2. Op die foto is ze wel nog een stuk jonger, maar haar blik daar was wel heel typisch Crunch : ‘of ik nog wat had of zo 😛 ?’
    Haar bijnaam hier is ‘dom ding’, waar zou ze die toch vandaan hebben hè 😆 ?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: