véééél Mafje, chronologisch

Een Mafjes-bloemlezing vanaf 8 weken tot nu (3 maand) :
————————————————————————————————————————–
Kijk, hier heb ik nog heel veel plaats in mijn mand
Afbeelding

Het is hier erg vuil maar ik wil het baasje wel helpen hoor
Afbeelding

Dié moet ik hebben!
Afbeelding

Even baasjes’ werk controleren
Afbeelding

Kom moeder, geef maar hier
Afbeelding

Benches zijn vooral leuk aan de buitenkant
Afbeelding

Spelen met mama
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

En met kippie
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Ik moet buiten het hele erf helpen opruimen
Afbeelding

Hmmm??
Afbeelding

Ik ben echt braaaaf mama, mag ik dan blijven?
Afbeelding

En alweer spelen met mama, die ziet mij (natuurlijk, hoe zou het ook anders kunnen :pffff: ) erg graag
Afbeelding

Afbeelding

Oepss, wat zit er nu op mijn neus?
Afbeelding

Mooi kijken? Kan ik wel hoor
Afbeelding

Afbeelding

En stoïcijns kijken ook
Afbeelding

Dochtertje wassen
Afbeelding

Wat een uitvinding, die kartondozen
Afbeelding

Mama ik ga jou wurgen
Afbeelding

Jij gaat mij helemaal niets, jongedame :hmmm: !
Afbeelding

Ah oké, zo mag je blijven
Afbeelding

Mijn mand ligt ondertussen al wat voller
Afbeelding

Afbeelding

Zitten op de hondenschool? Kan ik hoor.
Afbeelding

Maar niet te lang
Afbeelding

Zo ga ik eruit zien als ik groot ben
Afbeelding

Zo, dat was ik weer, doei!!
Afbeelding

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

8 gedachten over “véééél Mafje, chronologisch

 1. Oooooohhhhhh wat wordt zo mooi, en tja in sommige foto,s herken ik een bepaalde oogopslag, geweldig, mooie foto,s Inge zo van de beestenboel.
  Gr. An en Mack

 2. Wat een leuke foto’s, Inge. Heel herkenbaar! Vooral het spelen met dozen…
  Zo waar, Branco speelt de laatste dagen met Wolf. Achter elkaar aanrennen in het veld, uitdagen etc. Komt vast dat Wolf nu wat groter is. Bij elkaar in de mand liggen is nog een mijl te ver….

  1. Dat gaat dus de goede kant op bij jullie – meestal vinden volwassen honden de pup maar leuk vanaf dat hij pup-af is hoor en dat samen in de mand liggen hier is ook een mirakel want dat hebben ze hier nog nooit ofte nimmer gedaan. Het zal vast ook niet lang meer duren want als Mafje het niet heel beleefd vraagt en rustig doet kan ze érrruggg naar haar kop krijgen dus ze probeert het niet vaak meer.

 3. Prachtige foto’s Inge en een heel mooie serie zo. Ook mooi om te zien dat het tussen Relax en Mafje zo goed gaat. Josca en Mick spelen ook veel samen, maar samen in één mand liggen of zelfs bij elkaar in de buurt dat gaat ecdht niet want Josca weet van geen ophouden …

 4. Relax is nog steeds smoorverliefd op Mafje, heb ik bij geen van mijn teven al ooit in deze mate gezien. Als Mafje bv. door Attack serieus gecorrigeerd wordt en daarbij jankt staat Relax ook meteen in de startblokken om Attack eens flink de mantel uit te vegen.
  Is zeker een aandachtspuntje nu hier want zware ruzie omwille van een pup zit ik niet op te wachten.

 5. Maar toch is het leuk, niet die ruzie, maar wel die verbondeheid ondanks dat Attack de bazin is en (moet) blijven! Toch?

  1. Ja, het is wel vertederend dat ze zo voor haar dochtertje opkomt maar het is inderdaad niet de bedoeling dat Attack van haar troon ‘valt’. Heb zo’n coup één keer eerder meegemaakt (om een hele andere reden) en dat gaf behoorlijk wat spanningen.
   Attack is ook niet van het soort dat zich daar bij neer zou kunnen leggen, terwijl ze fysiek natuurlijk wel steeds zwakker wordt, geen handige combinatie 😉 .

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: