veel te vroeg : dag lieve Kwiebusje :-(

Hoe goed hij er de laatste weken, ondanks alles, nog uitzag (lees hier meer), zo slecht ging het plots de afgelopen dagen. Het kwam toch nog zo onverwacht dat ik er eerst nog niet aanwilde om de finale beslissing te moeten nemen maar dat was niet fair tov. hem, hij voelde zich ellendig en dat mocht niet dus gisteren is Kwiebje ingeslapen 😥 .

Mijn lieve ventje, mijn altijd vriendelijke, altijd vrolijke, altijd kwispelende baasje. met je dansende bokkenpootjes leek je vaak meer op een geitje dan op een hondje maar toch, een hondser hondje was er niet : perfect roedelmannetje, deed het met alle honden, bekend of onbekend meer dan prima. Je paste zo vlekkeloos in de roedel, je was zó bescheiden in wat je vroeg dat je er zelfs wat in ondersneeuwde en daar heb ik me heel vaak schuldig over gevoeld en nu natuurlijk zeker. Maar toch ben ik ervan overtuigd dat je hier een goed leventje hebt gehad, hoewel veel en veel te kort, 9 jaar moet pas het begin zijn voor een ‘portugees Kwiebje’ maar dat was het dus niet.
Je bent pas een half uur weg en ik mis je al vreselijk, lief, lief ventje.

Afbeelding

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

11 gedachten over “veel te vroeg : dag lieve Kwiebusje :-(

 1. Wat mooi beschreven Inge. De keren dat ik Kwiebusje ontmoet heb was hij inderdaad zoals je zegt zo vrolijk en bescheiden. Veel sterkte in deze voor jou zo raar verlopen week.

 2. Lieve lieve Inge, heel, ontzettend veel sterkte met het verlies van je bijzondere vriendje, hoe leeg moet zijn plek wel niet zijn….

  Lieve dikke knuffel,
  Patricia.

 3. Oh, Inge, ik krijg er gewoon kippenvel van, zo verschrikkelijk! :'(
  Zone lieve schat, zo mooi omschreven, zo’n mooi leven.
  Ik ben er zeker van dat hij ‘n hele fijne tijd had bij jou.
  Veel sterkte!!

 4. Inge, zulk afscheid komt altijd te vroeg, óók als je weet dat het staat te gebeuren. Te weten dat het een vriend is die er niet meer zal zijn om je blij te verwelkomen is geen prettig vooruitzicht. Ik hoop voor jou, dat de tijd
  dat de herinnering terug een glimlach oproept snel mag komen.

  Veel sterkte,
  René & Leen

 5. Dat hij zo vlekkeloos in de roedel paste is juist een reden om je niet schuldig te voelen Inge.
  Hij was op zijn plek bij jou en de wartjes.

  Sterkte met het verlies Inge.
  Ik wens je toe dat de mooie herinneringen snel genoeg sterker zullen beklijven dan het verdriet om zijn dood.

 6. Hoi Inge,
  wensen je ook een riem onder het hart te steken met je smartelijk verlies van je lieve kwiebusje, een hond die toch nog wat jaren voor de boeg had.
  We denken je hier heel goed te kunnen meevoelen, tot hier is het ons nog niet overkomen, maar denken aangezien de leeftijd van Conan (10) en onze Pruts (14) dat dit ons eerlang ook te wachten zal staan en weten nu al dat dit ook een groot gat zal slagen.
  Veel sterkte

  Liliane en Patrick Mechelen

  1. Bedankt, Patrick en Liliane.
   En ook nog eens duizend keer excuses voor het in het water gevallen afspraakje, Relax heeft dat helemaal doorkruist met eerst haar loopsheid en dan het nestje met überdrukke weken.
   In het voorjaar/zomer een nieuwe poging?

   En Conan die wordt 15 jaar natuurlijk, zie dat van hier 🙂 !

   Maar Prutske 14 is natuurlijk al een zéér respectabele leeftijd – hopelijk kan er toch nog een paar jaar bij.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: