spannend vervolgverhaal

…..is ze het, of is ze het niet :mrgreen: ?

Sette zou – áls ze drachtig is – twee weken ‘ver’ zijn : veel te vroeg natuurlijk om er al iets zinnigs over te kunnen zeggen, dus zeggen we maar onzinnige dingen, kwestie van de moed erin te houden :mrgreen: .

Wat is er aan Sette te zien dat heel positief stemt?
Ze is heel erg knuffelig geworden de laatste week, haar tepels beginnen op te zwellen en last but not least : haar vacht is acuut gemetamorfoseerd van dor, sprokkelig en heel erg in de rui naar een superzijdezacht velletje waar geen haartje meer vanaf komt. En ja, dat is iets wat je tijdens dracht heel vaak ziet en wat ze bij haar vorige nest ook heel erg uitgesproken had.

Wat stemt er dan minder positief : dat al de bovenstaande tekenen ook bij schijndracht (een teef is na elke loopsheid standaard schijndrachtig) kunnen voorkomen .

Maar toch : na twee weken al verschil in de tepels voelen is wel heel erg vroeg en die vachtverandering heb ik ook nog nooit zo extreem gezien, tenzij tijdens haar vorige dracht dus.

Ik weet dat het gevaar er in schuilt dat ik de puppiemensen nu blij maak met een dode mus, maar niks zeggen is ook niet leuk hè…?

We houden de evolutie hier dus heel erg in de gaten, come and see somewhere next week  ………..

Speculeren jullie nog maar rustig wat verder, ik zal ondertussen wel heerlijk genieten van het winterzonnetje 😎 .

Gepubliceerd door hovawart5

I'm a dog person and I'm planning to blog on dog stories of my 'pack' of hovawarts.

4 gedachten over “spannend vervolgverhaal

 1. OOooooooooooh wat spannend, ik word er gewoon helemaal plaatsvervangend nerveus van….je zou in blijde verwachting zijn 😳

  Ik verwacht zo’n 13 dooie mussen…:mrgreen:

  Wel een beetje een lugubere koosnaam voor “schattige arrogante terrorpupjes”Inge!!

  😀

  1. Nee, mussen worden het vast niet, laat staan dooie 😆 .

   Volgens de toekomstige baasjes moeten het vooral zwartbruine reutjes worden, dan weet je toch zó dat het blonde teefjes zullen zijn 😆 ?

   Als het maar al iéts wordt ben ik al blij 😀 .

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: